sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Land of the free and home of the brave!!

Maanantai 26.9

Heratys klo 5.50 ja taksilla lentokentalle. Legendaarinen moka, puhelin jai taksin takapenkille. No onneksi sailytin kuitin (mita en todellakaan yleensa tee) ja kuski saatiin tavoitettua ja sai puhelimen takaisin. Tarkkuutta, tarkkuutta!! No eipa sen valia, kun se puhelin ei toiminutkaan taalla jenkeissa, joten samapa tuo. Lennot meni aika kivasti, mutta se ainainen odotus lentoasemilla (Lontoo ja Reykjavik) ei niin nappaa ja nyt tulikin kaksi valilaskua. 18 tunnin lentoseikkailun jalkeen paasinkin perille serkkuni luo New Yorkiin.

New York

New York public library
Yhden kokonaisen paivan vietin Isossa Omenassa. Paiva kului oikastaan puhelimen ostoon, kameran linssin metsastykseen ja edelliselta vierailulta katsomatta jaaneen New Yorkin kirjastoon tutustumiseen. Kirjasto on kylla melko kasittamaton laitos. Suosittelen kylla kaymaan, jos sinne pain eksyy.

Bush sr. kesamokki
Matka jatkui sitten keskiviikkona Bostoniin, jossa odotti aina niin lammin vastaanotto. Loppuviikko on mennyt, niin syodessa, juteltaessa ja perjantaina tehtiin paivaretki Kennebunkport nimiseen pieneen rannikko kylaan. Paikka on suosittu turisti kohde koska vanhempi Bush omistaa sielta "kesamokin". Todella hieno paikka, jossa jokainen talo ja piha on todella huoliteltu. Idyllinen on ehka se sana milla sita kuvaisin parhaiten. Monen amerikkalaisen unelmapaikka viettaa elakepaivansa. Kiitos tadilleni ja hanen miehelleen mukavasta ajasta ja mahtavasta ruuasta.

Siirrytaanpa sitten siihen asiaan miksi tanne amerikkaan on tultu. Perjantaina haettiin paluumatkalla the auto milla olis tarkoitus sitten kruisailla seuraava kuukausi. Autohan on perus minivan. Dodge. Mittarissa 910ml ja kayttotunteja 26h. Eli menivat holmoyksissaan antamaan meille uuden auton. Saapa naha missa kunnossa se palautetaan. Veikkaan, etta ainakin uuden auton tuoksu on vaihtunut johonkin aivan muuhun. Varusteluun kuluu aikalailla perus jenkkisetti. Ilmastoinnista, saatyviin polkimiin, mutta meikalaisen ehdoton suosikki on satelliittiradio. Kanavia on varmaan 200! Helmina mm. Elvis Presley 24/7 ja Authentic catholic radio for the serious listener. Kaipa sielta loytyy juutalaisillekkin oma kanavansa. :) Maanantaina olis sitten lahto Bostonista kohti Torontoa. Matkaa semmoset 900km. Aamusta matkaan ja illaksi porukkaa vastaan Toronton lentokentalle. Siitapa se road trip sitten lahtee. Laitan kuvia Dodgesta myohemmin.

1 kommentti: