keskiviikko 26. lokakuuta 2011

n. 3500km ajoa ja hienoja paikkoja.

Viime kirjoituksessa olikin vain kuvia, joten paivitetaanpa hieman sanallisesti matkaa.

Atlantasta jatkettiin matkaa Nashvillen kautta Memphisiin. Nashvillessa kaytiin hiljentymassa Johnny Cashin haudalla ja Memphisissa olikin enemman ohjelmaa. Sain kuitenkin jonkun pikku vatsa popon, joten eka ilta Memphisissa meni vuodepotilaana. Aika on kuitenkin rajallista, joten pikku horkassa tuli sitten kaytya Graceland ja legendaarinen Sun Studio, josta koko rock'n roll on saanut alkunsa. Ensilevytyksensa siella ovat tehneet mm. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins ja tietenkin Johnny Cash. Elviksen kartano oli myos hieno, mutta ei aivan sen rahan arvoinen (35$) toki, kun Memphisiin asti tulee niin pakkohan sinne oli menna. Meinas vaan voimat loppua, kun ei pysyny mikaan sisalla. Suklaapirtelo on muuten hyvaa sisaan mennessa ja ulos tullessa.

New Orleansissa olo alkoi jo parantua ja illaksi suunnattiinkin Bourbon streetille. Siella olisi viihtynyt useammankin illan, kun joka baarissa on live-esiintyjia laidasta laitaan ja tietenkin halpaa olutta. Edessa oli kuitenkin 2800km matka Las Vegasiin. Yksi yo vietettiin Dallasin kupeessa ja tietenkin Texasissa piti vetaa isot pihvit. Tarjoilija poika sitten pihvi paikassa paatti kaataa limukat pitkin poytia ja paikka tarjosi ilmaiset jalkiruuat. No pihvit oli sen verran isot, etta tilaa jalkkarille ei sitten ollut kellaan. Tarjoilija ihmetteli, kun tilattiin kaksi kahvia ja yksi jaateloannos. Kovasti se yritti, etta ottakaa nyt kun ilmaiseksi saatte. Eihan me, kun ei mahu. Tyhmat suomalaiset.

Yovuttiin viela vahan ennen Grand canyonia. Kanjoni oli makea paikka ja uskomaton luonnonihme.
Ilmakin suosi ja hyvilla mielin jatkettiin matkaa kohti syntien kaupunkia. Vegasissa vietettiin 3 yota  ja kierreltiin kasinoita ja ihmeteltiin sita keinotekoista turistirysaa, mika sinne keskelle aavikkoa on rakennettu. Vuokrattiin limo ja silla vedeltiin, kuin isommatkin tahdet pitkin Vegasin katuja. Paivalla nahtiinkin sitten hieman jyhkeampi limusiini jossa istui ite Barack Obama. Ihmeteltiin ensin, etta miten ei missaan liiku autoja ja sitten alkoikin tulla varmaan 20 poliisi moottoripyoraa ja tusinan verran poliisiautoja ja niiden valissa meni 2 samanlaista panssaroitua limoa, josta jommassa kummassa oli pressa sisalla. Hetken kuluttua katseltiinkin, kun air force one nousi ilmaan Obama jatkoi kohti uusia seikkailuja.

Nyt ollaan saavuttu Losiin ja huomenna (ke)  lahdetaan valaan bongaus retkelle. Yhteensa ollaan Losissa 4 yota kierrellaan tietenkin Hollywoodia ja ajellaan mulholland drivella. Katsotaan mita tulevaisuus tuo tullessaan. No Foo Fightersin keikan ainakin Sacramentossa 1. marraskuuta. Sita odotellessa... Foo Fighters -Walk-

Johnny Cash ja June Carter Cash
Elviksen maja

Bourbon Street
Route 66
Kanjoni

Kanjoni
Ei kuvatekstia
Obama menee
Meidan limo (60$/h)
Siinapa vahan kuvia ja paivitysta. Tilattiin just pitsaa hotellihuoneeseen, joten einehtimaan ja sit nugguun. Toivottavasti saa ladata tanne sitten valas kuvia.

1 kommentti:

  1. Upeita kuvia, mahtavaa tarinointia... Tällä pimeässä, kosteassa ihan vähän kateellisena lueskelen... Kiva kun jaat meille kokemuksesi <3
    P.S. Kortteja on tullut mukavasti perille

    VastaaPoista