maanantai 10. lokakuuta 2011

Road trip

No niin paivitellaanpa taas pikkuisen. Talla hetkella ollaan Pittsburghissa ja matkan varrella on tullut kaytya Torontossa ja Clevelandissa.

Dodge


Elikkas hain Bostonista meidan hopea nuolen ja karautin silla Torontoon kavereita vastaan. Matkaan meni n.10h. Tiistai aamuna lahdettiinkin ajamaan Niagaran putouksille, joka olikin hieno paikka, kuten kuvista nakyy. Samalle paivalle ehdittiin viela CN-toweriin jossa katseltiin auringon laskua ja rapsittiin kuvia. Seuraavana paivana mentiin elaintarhaan, jossa oli yli 5000 elainta. Niita katsellessa menikin koko paiva. Torstaina olikin ohjelmassa se tarkein ja minka takia Torontoon mentiinkin. Eli Hockey hall of fame ja Maple Leafsin peli. HHOF olikin taynna kaikenlaista rompetta menneilta vuosilta. Seka tietenkin Stanley Cup. Toronton peli oli myos hieno elamys joka ei hevin unohdu.

Perjantaina jatkettiinkin matkaa Cedar Pointin kautta Clevelandiin jossa odotti Rock and roll hall of fame. Paikka taynna upeita esineita, joita ei saanut kuvata. Tavaroita oli seitsemassa eri kerroksessa. Esineita oli Elviksen autosta - John Lennonin laseihin. Todellakin kaymisen arvoinen paikka. Launtai paiva meni Cedar Pointissa. Maailman paras huvipuisto. Laitteisiin oli parin tunnin jonot, mutta pakko oli kayda ainakin parhaimissa laitteissa, jotka oli Top thrill dragster ja Millennium force.

Rock and Roll hall of fame
Huomenna (tiistaina) mennaan sitten katsomaan, kuinka Penguins suoriutuu koti avauksestaan. Vastassa on Florida Panthers.

Air Canada Center

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti