tiistai 8. marraskuuta 2011

Viva Mexico!

Eli Meksikossa ollaan!

Nappasin lennon Los Angelesista voittoisan Pens matsin jalkeen Californian niemen etelakarkeen. San Jose del Cabo on paikan nimi. Aika turistirysalta vaikuttaa, mutta katsellaan. Eka ilta vasta takana ja paivaseltaan en ole paikkaa nahnyt. Mita nyt kartasta katselee. Kalastus tuntuu olevan taalla aika kova juttu, mutta paattien vuokrat on aika suolaiset, joten menee harkintaan. Tama toki on taas naita huonoja puolia, kun yksin menee. Taytyy katsella, jos joku olis valmis pistamaan kustannukset puoliksi. Veneen hintaan (200-400$/paiva) kuluu kolmelle luvat ja vermeet, joten yksin meneminen tulee turhan kalliiksi.

Taalta paasee napparasti lautalla manner Meksikon puolelle, joten otetaan taalla lungisti viikon verran ja katellaan sitten uudet kujeet. Oli muuten mukavaa paasta jo uudenlaisiin maisemiin ja kulttuuriin. Esim. lentokoneessa tayttelin maahantulokaavaketta ja ravaytin siihen, etta aion olla maassa 100 paivaa (180 on maksimi) ja ajattelin testata mita tullimies siihen sanoo. Paskat kysyny kysymystakaan. Katteli 3 sekuntia passia ja vilkas mua ja totes, etta bienvenido! Sitten istuskeltiinkin kimppa taksissa 30min, eika minkaanlaista kiiretta mihinkaan. Me like! Ota sie lunkisti, myo ollaan meksikossa. Viikko alkuun tasoitellaan kielimuuria ja katellaan sitten hieman espanjan kielikursseja. Muutama cerveza ja por favor sillahan sita parjaa jo pitkalle.

Palaillaan sitten kunnon kalakuvien kera. Niin kello on nyt paikallista aikaa 23:10 ja lamminta n.25 eli hajotkaapa sinne pakkaseen. :)

Ps. Uus Nightwish kuulostaa aika kovalta!

4 kommenttia:

  1. Hei,

    Ei näy pakkasta eikä lunta, mustaa, pimeää,märkää-sais vähän valeta.
    Kattele sinä siellä niitä maisemia, me täällä
    odotellaan ensikesän lämpimiä!
    Terkuin äiti

    VastaaPoista
  2. Moi, mä vein eilen kloraattia kemiin, laitoin nuppiin 9400 litraa ja kärryyn 17400 litraa.. joo eipä mulla muuta, ole reipas! T. Antti

    VastaaPoista
  3. Kiitos kortista ja paketti tuli perille, äiti

    VastaaPoista
  4. Tuu jo sieltä! ens viikolla aletaan ajamaan santarniin mäntsälää, että sulla tullee kiire!!
    :DD

    VastaaPoista