maanantai 19. toukokuuta 2014

Vannesiin päästiin...

Aamulla aikaisin ylös ja kohti Helsinki-Vantaata. Lento Köpiksen kautta Pariisiin sujui aivan kivuttomasti ja 3/4 miehistön jäsentä oli samalla lennolla. Esko meni Tukholman kautta ja odottelikin meitä Pariisissa. Bussilla juna-asemalle ja ekat patongit naamariin. Junassa sitten kajahti kuulutus joka meni jotenki näin: öö söpötöö nönnöö tötöö mekanik töttöröö ja juna levisii... No perkele! 

Nantessa oli aikataulun mukaan vaihtoaikaa 11 min, joten tittirii eipä ehitä siihen junaan. Ranskalaiset taikoi toisen luotijunan 20 minuutissa, jota voi pitää ihan kunnioitettavana saavutuksena. Nantesissa hypättiin sitten johonkin paikallisjunaan ja taas maisteltiin patonkia. Toiseen paikallisjunaan ja hoplaa oltiin Vannesissa. 2h alkuperäisestä aikataulusta myöhässä. Mutta perillä.  Autonvuokrausfirma oli tietenkin mennyt jo kiinni, mutta nokkela vuokrausjätkä olikin vieny auton avaimet vastapäiseen hotelliin josta saimme rellun avaimet. Kaupan kautta hotellille ja vähän patonkia naamaan. Käytiin iltakävelyllä katsomassa onko meän vene vielä pinnalla. Olihan se! Huomenna (20.5) sitten aloitetaan aamusta huolto ja nähtävästi torstaina 22.5 päästään lähtemään. Jee!!

Ville Haapasalo sanoi että: "Venäjällä ei toimi mikään, mutta kaikki hoituu." Pätee näköjään Ranskaankin. Kuvia laitan kuhan ehin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti